Zondag 16 juni 2024
Twentesport

Deto wil ervaring van afgelopen seizoen benutten tegen VVOG

Geplaatst op 2 september 2011 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN – Voor Deto begint zaterdagmiddag het nieuwe seizoen, met de uitwedstrijd tegen het gepromoveerde VVOG. De voorbereiding van de ploeg van trainer Anto Wennemers (foto) verliep door een aantal blessures niet ideaal: ‘We hebben te maken gehad met veel blessures, waardoor de voorbereiding niet ideaal is verlopen, maar in principe hebben we genoeg gedaan.

Bij ons ontbreken Gerben Tieltjes, John Fraterman, Jerry van Staa, Koen Roelofs, Gerard Kocks en Hans te Riet. De van een blessure herstelde Kevin Aman neemt plaats op de bank. Dat zijn op een groep van 22 spelers er inderdaad best een aantal, maar we moeten niet kijken naar wie er niet bij zijn maar naar wie we wel hebben.’

 Deto begint het seizoen met een uitwedstrijd tegen het gepromoveerde VVOG. ‘Dat is een tegenstander die ik niet goed in kan schatten. Wij zullen ons eigen spel gaan spelen en proberen goed voetbal te laten zien. We hebben inmiddels een jaar ervaring op dit niveau, dat voordeel moeten we uitbuiten. We gaan in elk geval met een goed gevoel naar Hardewijk’, aldus Wennemers.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief