Duur puntverlies voor SVZW

Geplaatst op 26 maart 2011 door   ·   Geen reacties

WIERDEN – SVZW heeft in het duel met laagvlieger PKC’83 twee kostbare punten laten liggen. Voor rust kwam de ploeg op een 2-0 voorsprong en leken de Zwaluwen op een reguliere overwinning af te stevenen. In de tweede helft kwamen de bezoekers, onverwacht, langszij.

Toen Tom Prümers in de elfde minuut de score opende, leek er voor de Wierdenaren geen vuiltje aan de lucht. Na de 7-0 van afgelopen dinsdag tegen het eveneens laaggeklasseerde ON Groningen, stond niets een nieuwe overwinning in de weg. Machiel van Keulen zorgde er, net na helt halve uur, voor dat de voorsprong verdubbeld werd.

Na rust gebeurde er lange tijd weinig. Een kwartier voor tijd zorgde Jurjen Bosch voor de aansluitingstreffer. Vijf minuten later werd het zelfs 2-2 door een doelpunt van Marcel Pannekoek. Hoewel SVZW nog wel aanzette kon de ploeg niet voorkomen dat twee kostbare punten, onnodig, verloren gingen.

Doordat naaste concurrent WHC wel wist te winnen, het werd 5-0 tegen middenmoter HZVV, is de spanning in de Hoofdklasse C helemaal terug. Met volgende week SVZW – WHC op het programma is er dan dus sprake van een echte topper.