Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

Excelsior’31 – Barendrecht 1-0 (0-0) – Analyse door Wim Visser

Geplaatst op 19 februari 2011 door   ·   2 Reacties

Ik heb een zeer slechte wedstrijd gezien, die de Topklasse onwaardig was. De eerste helft was zeer matig. Excelsior’31 leverde elke bal direct in, het liep van geen kant. Barendrecht was de beter voetballende ploeg. Ik heb voor de bezoekers één kans genoteerd, Excelsior creëerde helemaal niets.

De tweede helft was niet veel beter, alleen speelde Excelsior met meer inzet. Voetballend was en bleef het dramatisch. Ook nu kreeg Barendrecht de beste kansen. In de 58e en 70e minuut hadden ze goede mogelijkheden om te scoren. De enige bij Excelsior die enkele goede acties had, was invaller Kevin Aman (foto). Hij was het ook die in de 74e minuut de voorzet gaf waaruit Niki Leferink de 1-0 scoorde. Vervolgens begon Barendrecht te drukken, maar gaf Excelsior niets meer weg. Al met al een heel matige wedstrijd, waarin een gelijkspel terecht zou zijn geweest.

Ik heb geen man van de wedstrijd gekozen en ook geen sterren uitgedeeld.

Excelsior’31 – Barendrecht 1-0 (0-0)

Amusementswaarde: 5
Sterren: geen
Man of the Match: geen
Scoreverloop: 74. Leferink 1-0
Gele kaarten: David, Bartels, Gerritsen mulkes
Toeschouwers:
500
Excelsior’31: Kok, David, Bartels, Gerritsen Mulkes, Siemelink (46. Zwollo), Rosink, Davina (89. Van Pijkeren), Özkök (56. Aman), Nahrwold, Leferink, Chengachi.

Rapporteur Wim Visser is oud-speler van Tubantia en GFC

Delen is sportief

Reacties (2)

 1. Bas says:

  Ik schat Wim Visser bepaald hoog in, hij heeft een aardig oog voor talent, zo is in het verleden vaak genoeg gebleken. Maar of Wim daadwerkelijk in Rijssen is geweest, bij déze wedstrijd, waag ik me te betwijfelen! Citaat: ‘ik heb voor de bezoekers één kans gezien, Excelsior’31 creeerde helemaal niets’. Hoe Excelsior’31 gezind je ook wil zijn, Barendrecht heeft voor rust zeker 3 100% doelkansen gehad, en Excelsior’31 inderdaad NUL. En ‘een gelijkspel zou terecht zijn geweest’..? Da’s klinkklare onzin! Kijk, als Leferink die 2e ook maakt, scoort Excelsior’31 TWEE keer. Maar, Barendrecht had gewoon de kansen moeten benutten… dan was het minimaal 2-4 geweest! Een gelijk spel of winst voor de thuisploeg was absoluut niet verdiend…!

 2. Remco says:

  Excelsior was idd erg zwak afgelopen zaterdag, maar waar ik nog veel meer mee zit is de achterste lijn van het elftal.Excelsior kan voor komend seizoen dan wel een paar kleppers in de voorhoede hebben aangetrokken maar hoe gaan ze het achterin oplossen.
  Als Lubbers of Bartels voor langere tijd wegvalt heb je een mega probleem.
  Nu heb je nog enig alternatief met Zwollo, maar die gaat volgend seizoen ook weg, net als Siemelink, van Pijkeren.
  Mijns inziens moet er echt nog een centrale verdediger bij.
Archief