Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

Excelsior’31 blijft tegen Urk steken op gelijkspel

Geplaatst op 20 september 2014 door   ·   Geen reacties

michel gerritsen mulkesURK – Excelsior’31 heeft aan het uitduel met Urk slechts een punt overgehouden. Nadat de Rijssenaren minder dan een kwartier voor tijd met 2-0 voor kwamen, eindigde het duel na een hectische slotfase in 3-3.

Excelsior leek lange tijd op rozen te zitten. Al vroeg in de wedstrijd rondde Michel Gerritsen Mulkes (foto) een combinatie met Hakim Ezafzafi doeltreffend af. Hoewel de thuisploeg daardoor wat meer moest komen, bleef Excelsior vrij eenvoudig overeind.

Na de pauze kwamen de Rijssenaren goed weg, toe toen een speler van Urk met zijn schot slechts de onderkant van de lat raakte. Het leek vervolgens even alsof de thuisploeg door zou gaan drukken. Toch waren het de Rijssenaren die wisten te scoren. Rob ten Hove bereikte vanaf de achterlijn Niek Davina, die Hakim Ezafzafi in staat stelde de 0-2 te scoren. Daarmee zou de wedstrijd normaalgesproken gelopen moeten zijn. Direct na de 0-2 scoorde Urk tegen. Toen het vervolgens ook noog 2-2 werd, ging de thuisploeg op jacht naar de winst. Die overwinning leek er te komen, toen De Boer vlak voor tijd de stand op 3-2 bracht. Gerritsen Mulkes bepaalde met zijn tweede goal van de middag de eindstand op 3-3 en redde daarmee voor Excelsior een punt.

Urk – Excelsior’31 3-3 (0-1)
Scoreverloop: 
10. Gerritsen Mulkes 0-1, 77. Ezafzafi 0-2, 78. Tol 1-2, 80. Smit 2-2, 87. De Boer 3-2, 88. Gerritsen Mulkes 3-3.
Excelsior’31: Kok, Draganovic, Lubbers, Wolven, Vosskuhler, Vloedgraven, Gerritsen Mulkes, Pot, Davina, Ezafzafi, Ten Hove.

 

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief