Excelsior’31 en Capelle delen de punten

Geplaatst op 12 november 2011 door   ·   2 Reacties

RIJSSEN – Dat Excelsior’31 en Capelle elkaar weinig ontlopen bleek vooraf al uit de stand op de ranglijst. Ook het duel in Rijssen eindigde in evenwicht, 1-1. Gertjan Rothman opende kort voor rust de score. Zes minuten later scoorde Robert Wilens (foto) tegen. De 1-1 was tevens de eindstand.

Excelsior’31 kende een goed eerste kwartier maakt ze zakte vervolgens terug. Capelle kwam op voorsprong, waarna Excelsior vrij snel langszij kwam. Na rust zakte het spelniveau behoorlijk. Hoewel beide ploegen nog een goede mogelijkheid kregen, bleven doelpunten uit.

Excelsior’31 – vv Capelle 1-1 (1-1)
38. Rothman 0-1, 44. Wilens 1-1

Excelsior’31: Kok, Gerritsen Mulkes, David, Lubbers, Siemelink, Rosink, Michels (75. Ozkok),  Davina, Borghuis, Wilens, Ten Hove (56. Hempenius).