Excelsior’31 houdt op Papendal RKC op 1-1

Geplaatst op 12 juli 2011 door   ·   1 Reactie

PAPENDAL – Excelsior’31 uit Rijssen  heeft op Papendal de aansstaande eredivisionist RKC knap op 1-1 gehouden. De zaterdagtopklasser speelde een prima wedstrijd, maar keek lang tegen een achterstand aan door een doelpunt van Karim Fachtali. Excelsior’31 bleef erin geloven. Vlak voor tijd scoorde de van Quick’20 overgekomen Keven Winkelhuis (foto) de verdiende gelijkmaker.

Topklasser Quick’20 heeft in Buurse met 3-2 gewonnen van het elftal met spelers tot 19 jaar van het Engelse SouthendUnited. De club uit Londen, waarvan het eerste elftal in de derde divisie speelt, is in Buurse op trainingskamp. Quick’20 nam de eerste helft een voorsprong door een eigen doelpunt van de Engelsen, maar die stelden nog voor rust orde op zaken (1-1 en 1-2). Na de rust leverden twee acties van Teglat Gouriye binnen een minuut de 2-2 en 3-2 op.