Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Excelsior’31 – IJsselmeervogels 3-0 (2-0) – Analyse door Gerrit Volmer

Geplaatst op 14 mei 2011 door   ·   4 Reacties

Ik heb niet veel leuks gezien, het was al met al een matige wedstrijd. De eerste helft was zeer matig. Excelsior speelde voor de eer, terwijl IJsselmeervogels vakantievoetbal liet zien. Die ploeg heeft geen kans gehad. Ik had ook het idee dat ze speelden met een aantal spelers die normaalgesproken niet in de basis staan. In de 57e minuut haalden ze drie man naar de kant en vanaf dat moment voetbalden ze wel iets beter.

IJsselmeervogels vond het als kampioen allemaal wel best en daardoor wist Excelsior een verdiende overwinning te behalen. Waarschijnlijk is het daarmee ook de enige ploeg die de Vogels zes punten afhandig wist te maken.

Ik heb geen sterren uitgedeeld en voor Ozkok als man van de wedstrijd gekozen vanwege zijn twee doelpunten./ De wedstrijd geef ik een zes.

Scoreverloop: 1. Ozkok 1-0, 28. Chenkachi 2-0, 48. Ozkok 3-0
Sterren: geen
Man van de wedstrijd: Ozkok
Amusementswaarde: 6
Excelsior’31: Kok, Siemelink, Bartelds (66. David), Lubbers, Gerritsen Mulkes (66. Nahrwold), Zwollo, Rosink, Davina, Michels, Chenkachi (73. Aman), Ozkok

Delen is sportief

Reacties (4)

 1. Martijn says:

  IJsselmeervogels vond het als kampioen allemaal wel best en daardoor wist Excelsior een verdiende overwinning te behalen. Waarschijnlijk is het daarmee ook de enige ploeg die de Vogels zes punten afhandig wist te maken.

  Excelsior’31 verloor van de vogels in spakenburg met (volgens mij ) 3-0

  Wel won het met 1-2 van sv spakenburg in spakenburg

 2. Artje says:

  a.) Wat verwacht je dan, het is de laatste wedstrijd van het seizoen tussen de kampioen en een ploeg die in principe nergens meer voor voetbalt.

  b.) Gebrekkige kennis wanneer je Excelsior’31 6 punten toebedicht tegen de vogels. Toch beter het huiswerk doen dan maar (zoals vele analisten op deze website)

 3. joep says:

  wat doen ze in godsnaam met die Volmer.
  ‘Volgens mij speelden ze met veel andere spelers’. Slechts 2 spelers stonden er niet in van de ‘normale’basis. Daarnaast speelde excelsior een goede wedstrijd.
  Meneer Volmer dit is de zoveelste keer dat je met verkeerde informatie komt. Zeer zeer amateuristisch !!!!

 4. Mark says:

  Deze man heeft aleen maar zelfkennis laat ie in het vervolg lekker gaan analyseren bij bal op het dak 3 of bij zijn eigen zoon.
Archief