Zondag 19 mei 2024
Twentesport

Excelsior’31 komt tegen Montfoort niet verder dan 1-1

Geplaatst op 8 oktober 2011 door   ·   1 Reactie

MONTFOORT – Excelsior’31 dat zo graag een nieuwe start had willen maken, kwam tegen Montfoort niet verder dan een achteraf teleurstellend gelijkspel. Niek Davina bracht de Rijssenaren op voorsprong, maar een late gelijkmaker zorgde er voor dat de punten alsnog gedeeld werden.

Een fel spelend Montfoort wist het de ploeg van Dennis Demmers erg lastig te maken. Toch kwamen de Rijssenaren op voorsprong. Een voorzet van van Nigel Michels werd door Niek Davina (foto) knap diagonaal binnen gekopt.

Na rust zette Montfoort aan en had het ook een gelijkmaker verdiend. Toch was het Excelsior dat via Nigel Michels de beste mogelijkheid kreeg. Nadat Yorno Vork van Montfoort met 2x geel was weggezonden, sloeg de thuisploeg alsnog toe. Maarten van der Klis zorgde dat het duel alsnog eindigde in een puntendeling.

Opstelling Excelsior’31: Kok, David, Bartelds, Lubbers, Siemelink, Gerritsen Mulkes, Davina, Rosink, Michels, Wilens, Chengachi.

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. gerard says:

    Het word eentonig.weer geen 3 punter.maar hier ben je ook zo niet vanaf. er is geen knop die je even om kunt zetten.Montfoort is inderdaad een vechtmachine.die voetballend misschien minder zijn.maar veel meer inzet tonen.
    Dan zie je dat je het met voetbal alleen niet red.
    Opvallend is.dat het middenveld op dat gebied veel tekort komt.Michels is een prima voetballer.maar echt bikkelen .dat is een ander verhaal
    Als het hopenlijk weer gaat lopen.komt hij er ook weer bovenuit.
Archief