Excelsior’31 op schot tegen WKE, Quick’20 gelijk, nederlaag SVZW

Geplaatst op 7 augustus 2011 door   ·   Geen reacties

HENGELO – Excelsior’31 heeft geïmponeerd in de oefenwedstrijd tegen WKE. De zaterdagtopklasser uit Rijssen won met maar liefst 5-0 van de ploeg uit Emmen. Maurice Bartelds, Niek Davina en Robert Wilens scoorden voor de rust. In de tweede helft scoorde nieuwkomer Gradus Hempenius de 4-0. Bartelds zorgde met zijn tweede treffer voor de eindstand.

Quick’20 speelde dit weekend gelijk tegen ASWH. Het duel tegen de hoofdklasser eindigde in 2-2. In de eerste helft scoorde Ron Naafs, overgekomen van Sportclub Enschede, de eerste treffer van Quick. Na rust was ook Taner Sen trefzeker voor de ploeg uit Oldenzaal.

SVZW wist niet te scoren in hun oefenduel tegen hoofdklasse Drachtster Boys. In eigen huis werd er met 0-1 verloren. SVZW had moeite met het creëren van kansen. In de tweede helft scoorde Hedzer Prins het enige doelpunt van de wedstrijd.