Excelsior’31 stunt tegen IJsselmeervogels en pakt bonuspunten

Geplaatst op 15 oktober 2011 door   ·   3 Reacties

RIJSSEN – Vooraf sprak Excelsior’31 trainer Dennis Demmers over bonuspunten die te behalen zouden zijn tegen IJsselmeervogels. Zijn ploeg slaagde er inderdaad in die punten te behalen. Na een uitstekende wedstrijd wisten de Rijssenaren de kampioen van vorig seizoen met 2-1 te verslaan.

Hoewel Excelsior goed aan het duel begon, waren het toch de bezoekers die de score openden. Jasmin Ramic scoorde met een fraaie omhaal de 1-0. Ondanks de tegenvaller bleef Excelsior haar eigen spel spelen en het beeld van de wedstrijd bepalen. Hoewel de Rijssenaren de nodige kansen kregen, bleef de verdiende gelijkmaker voor rust uit.

Nade hervatting werd het wel 1-1. Robert Wilens schoot vanaf de rand van het strafschopgebied raak. Even daarna werd het door Gerald ten Hove ook nog 2-1. Ten Hove scoorde uit een vrije trap van Nigel Michels. In de slotfase zette IJsselmeervogels veel druk, maar wist Excelsior de voorsprong vast te houden.

Excelsior’31 – IJsselmeervogels 2-1 (0-1).
30. Ramic 0-1, 47. Wilens 1-1, 56. Ten Hove 2-1
Excelsior’31:
Kok, Siemelink, David, Lubbers, G.Mulkes, Borghuis, Davina, Rosink, Ten Hove (84. Eilyo), Wilens, Michels (90+2. Rahajaan).

Foto: Gerald ten Hove heeft de winnende treffer gemaakt en gaat op weg naar de huldiging door zijn teamgenoten. Rechts doelman Van den Top van IJsselmeervogels.