Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Excelsior’31 ziet van contract trainer af wegens vermeende vechtpartij

Geplaatst op 11 februari 2011 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN -Excelsior’31 ziet af van de verbintenis met voetbaltrainer Gert-Jan Oogjes die trainer zou worden van  het tweede elftal van de Rijssense club in  het volgend seizoen. Oogjes stapte de afgelopen week op bij vierdeklasser Zutphania, omdat hij betrokken zou zijn geweest bij een vechtpartij met een speler, hetgeen overigens door Oogjes zelf en enkele spelers van de vierde klasser ontkend wordt. Er zou volgens de spelers slechts sprake geweest zijn van een duw toen Oogjes een speler naar de kleedkamer stuurde vanwege zijn storende gedrag.

Desondanks meldt de website van Excelsior’31 namens de Technische Commissie  de er een vertrouwensbreuk is ontstaan tussen de club en Oogjes. Volgens de club zou door de ontstane situatie de door Excelsior’31 gehanteerde normen en waarden in het geding komen.

Excelsior’31 gaat nu op zoek naar een goede vervanger. Zutphania had al Ruben Klaver, oud-speler van Heracles, als opvolger aangewezen voor Oogjes, die voor het restant van dit seizoen wordt vervangen door oud-speler René Beltman.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief