Gelijkspel voor Deto niet voldoende voor periodetitel

Geplaatst op 29 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN – Deto is er niet in geslaagd beslag te leggen op de eerste periode. In de thuiswedstrijd tegen DVS’33 kwam Deto twee keer op achterstand. Hoewel  de Vriezenveners nog wel op gelijke hoogte kwamen, was het 2-2 gelijke spel niet voldoende om koploper WHC Wezep te achterhalen.

Deto begon het duel in de wetenschap dat, om de eerste periodetitel te pakken, er gewonnen diende te worden. Toch waren het de bezoekers die halverwege de eerste helft op voorsprong kwamen. Kort voor rust werd het 1-1, door een eigen doelpunt van de tegenstander.

Na de hervatting kwam DVS’33 opnieuw op voorsprong. Vincent Bilanovic (foto) zorgde er een kwartier voor tijd voor dat de punten alsnog gedeeld werden.

Scoreverloop: 20. El Haddadi 0-1, 40. Hoek 1-1 (e.d.), 56. Grunder 1-2, 77. Bilanovic 2-2