Dinsdag 23 april 2024
Twentesport

Glanerbrug op drempel van kampioenswedstrijd

Geplaatst op 7 mei 2011 door   ·   Geen reacties

GLANERBRUG – Bij de vv Glanerbrug lijken ze zich voor het vierde jaar achtereen op te mogen maken voor een kampioenschap van het eerste elftal. De ploeg staat na lange tijd alleen bovenaan in de tweede klasse J en kan, als het zelf wint van AJC en concurrent AGOVV punten laat liggen, morgen al kampioen worden.

Ook dit jaar was het eigenlijk een ‘must‘ voor de ploeg van trainer Gerard Bos. Toch leek er lange tijd een ploeg – AGOVV genaamd – zo koel  als een ijskonijn af te stevenen op de titel. Ergens in maart ging het voor de ploeg uit Apeldoorn compleet mis en Glanerbrug profiteerde optimaal. De bevestiging kwam een paar weken geleden toen de zwartwitten AGOVV met 4-0 huiswaarts stuurden en daarmee de koppositie overnamen.

Met AJC krijgt Glanerbrug een lastige tegenstander op bezoek, maar elke voetballiefhebber kijkt reikhalzend uit naar de laatste speelronde. Want dan treffen AGOVV en Glanerbrug elkaar in Apeldoorn om daar te gaan bepalen wie er kampioen wordt.

Dat de druk de komende twee weken bij Glanerbrug ligt, mag duidelijk zijn, want de ploeg heeft al de nodige versterkingen binnen en bij het bestuur lijkt het halen van de eerste klasse een verplichting. Nu is dat ook wel logisch, want met de nieuwe selectie kan Glanerbrug ook volgend jaar een meer dan goede sier maken.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief