Maandag 22 juli 2024
Twentesport

Glanerbrug-trainer Gerard Bos doet bewust een stap terug

Geplaatst op 13 november 2011 door   ·   1 Reactie

HAAKSBERGEN – Trainer Gerard Bos (foto) vertrekt aan het eind van dit seizoen bij Glanerbrug, maar heeft al een nieuwe club gevonden. Hij wordt trainer bij vierdeklasser Bon Boys, een bewuste stap terug aldus de oefenmeester.  ‘Met de diploma’s die ik heb mag ik clubs tot aan de tweede klasse trainen. Tijd om nieuwe diploma’s te halen heb ik niet, dus daarom heb ik bewust gekozen om een stap terug te doen’, aldus de Haaksbergenaar. Toen bekend werd dat de trainer weg zou gaan bij Glanerbrug heeft Bon Boys daadkrachtig gehandeld en de trainer uitgenodigd om op gesprek te komen. ‘Ik heb toen twee keer een gesprek gehad met enkele leden van de Technische Commissie en het bestuur van de club en dat gaf voor beide partijen een goed gevoel.’ Afgelopen donderdag was het laatste gesprek waarna Bos besloot om trainer te worden bij de club waar zijn zoon voetbalt en goede vriend Leon ten Voorde assistent-trainer is. ‘Je moet je gevoel soms laten spreken. Dat heb ik in dit geval zeker gedaan en kijk uit om bij de club aan de slag te gaan. Echter, de eerste prioriteit ligt nog bij Glanerbrug. Eerst wil ik met die club nog m’n uiterste best doen en daarna ga ik naar Bon Boys.’ 
Glanerbrug staat ondanks een gelijkspel tegen Jonge Kracht (2-2) van vandaag nog op een gedeelde eerste plek met De Bataven. De ploeg komt uit Glanerbrug komt in de Eerste klasse E uit.

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Ben Marijnusse says:

    Nooit gehoord dat je bij S.V.Longa’30 buikkrampen hebt jehad. En zeker niet dat je onder de wedstrijd de jongens even liet gaan. Maar beter even naar het toilet dan een keutel in de broek. Je blijft immers een mens.
    Groeten van Ben M.
Archief