HSC ’21 speelt gelijk tegen middenmoter FC Hilversum

Geplaatst op 4 december 2011 door   ·   1 Reactie

HILVERSUM – HSC ’21 heeft tegen middenmoter FC Hilversum gelijk gespeeld. In Hilversum werd het 2-2. Doelpuntenmakers aan de kant van HSC ’21 waren Stef Ottink en Cuneyt Avsar. Bij Hilversum waren Soenarto en Van der Meulen trefzeker. De vorige keer dat de Haaksbergenaren tegen Hilversum speelde won de ploeg van trainer Paul Krabbe met 6-0.

De amusementswaarde van het eerste half uur van het duel was niet hoog, maar daar kwam na 32 minuten drastisch verandering in. Aanvaller Edwin Soenarto van FC Hilversum zette zijn ploeg op voorsprong, waarna Stef Ottink in de 37ste minuut alweer gelijk maakte. De rechtsbuiten scoorde weer eens na lange tijd droog te hebben gestaan. Twee minuten na het doelpunt van Ottink kwam de uitploeg zelfs langszij. Spits Cuneyt Avsar schoot een vrije trap op fantastische wijze raak. Voor rust was het nog gelijk, Thijs van der Meulen zette de ruststand van 2-2 op het scorebord. Dit was tevens de eindstand.
Topscorer Sven Weustink moest met een liesblessure het veld voortijdig verlaten. Trainer Paul Krabbe koos verassend genoeg voor Bas ter Hogt als vervanger. ‘De trainer had voor de wedstrijd al gezegd dat hij erg tevreden over mij was’, aldus de middenvelder van de Haaksbergenaren. ‘In de jeugd heb ik al eens in de verdediging gespeeld, net als afgelopen dinsdag in de wedstrijd tegen Warnsveldse Boys. Ik ben en blijf echter een middenvelder.’ Later moest ook linksback Mart Stokkers het veld verlaten. Hij werd vervangen door Freek Grondman, die net terug is van een enkelblessure.

HSC ’21 behoudt ondanks het gelijkspel de derde plaats. Hollandia is echter wel op gelijk hoogte gekomen, de ploeg won afgelopen zaterdag van EVV met 1-0. FC Hilversum staat op de twaalfde plaats.

FC Hilversum – HSC ’21 2-2 (2-2)
32. Soenarto 1-0, 37. Ottink 1-1, 39. Avsar 1-2, 44. Van der Meulen 2-2.