Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

HSC wil zich tegen Argon revancheren voor nederlaag

Geplaatst op 5 november 2011 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Een week na de ontnuchterende 3-0 nederlaag die HSC ’21 bij koploper Achilles ’29 leed, staat voor de Haaksbergenaren dit weekend een thuiswedstrijd tegen SV Argon op het programma. Omdat FC Twente zondagmiddag een thuiswedstrijd speelt, wijkt HSC voor de tweede keer dit seizoen uit naar de zaterdagavond. Eerder dit jaar werd de met 3-2 gewonnen derby tegen Quick ’20 al op hetzelfde tijdstip gespeeld. In de ploeg uit Mijdrecht treft HSC de nummer 15 van de ranglijst, Argon heeft negen punten uit elf gespeelde wedstrijden.

HSC ’21 heeft met het lastige uitduel tegen Haaglandia in het vooruitzicht een driepunter nodig. Na het verlies tegen Achilles ’29 is FC Lienden in punten langszij gekomen bij HSC en ook JVC Cuijk bedreigt de positie van de Haaksbergse ploeg. Argon draait een moeizaam seizoen en maakt deel uit van een grote staartgroep in de Topklasse. Door de kleine verschillen onderin kan de ploeg bij winst echter ook zomaar vier plaatsen winst boeken.

Ondanks het verschil in klassering, lijkt het op voorhand een interessante ontmoeting. HSC kende een uitstekende start van het seizoen met enkele grote uitslagen en veel punten tot gevolg. Inmiddels staan de zaken er echter anders voor. De ploeg kreeg de laatste weken geregeld te maken met blessures. De grootste tegenslag is de langdurige afwezigheid van aanvoerder Jordi Holtkamp die door een kuitbeenbreuk dit kalenderjaar zeker niet meer in actie komt. HSC heeft een uitstekende basisploeg maar de selectie is vrij smal. In het geval van meerdere blessures wordt de spoeling dun en is HSC kwetsbaar. De afgelopen weken werden dan ook regelmatig punten gemorst.

HSC ’21 – SV Argon wordt zaterdagavond 5 november gespeeld op sportpark Oud Scholtenhagen, de aftrap is om 20u.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief