HSC’21 boekt nipte zege op nummer 2 Hollandia

Geplaatst op 25 september 2011 door   ·   Geen reacties

HOORN – HSC’21 heeft zondagmiddag een nipte overwinning geboekt op Hollandia. In Hoorn werd het 1-0 voor de ploeg van Paul Krabbe door een doelpunt van Michael Wensing (foto) die in de scrimmage die ontstond na een corner van Koen Garritsen de bal over de lijn tikte.

HSC’21 had het grootste spelaandeel, maar wist de kansen die het kreeg niet te benutten. Uit een corner van Koen Garritsen viel de enige treffer van de middag. Hollandia wist er weinig tegenover te zetten. Slechts enkele hoge ballen die geen probleem waren voor de Haaksbergse defensie.

Na rust had HSC’21 het moeilijk. Verdere treffers bleven uit. ´Het was een moeizame wedstrijd. In de eerste helft speelden we redelijk goed, na de rust stonden we onder druk´, zei aanvoerder Jordi Holtkamp na afloop. ´Beide ploegen creëerden weinig kansen. Of we de overwinning verdienden, is een tweede, maar zulke punten in een uitwedstrijd zijn eigenlijk de mooiste.´
HSC is nu tweede met drie punten achterstand op Achilles’29.