HSC’21 eenvoudig langs NEC

Geplaatst op 20 februari 2011 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN -HSC’21 heeft vanmiddag eenvoudig gewonnen van NEC. Bij rust stond het al 4-0 voor de thuisploeg. Na rust scoorde HSC nog twee keer en bepaalde daarmee de eindstand op 6-0.

In de eerste helft kwam HSC na tien minuten op voorsprong. Een corner van Waldo Rhebergen werd nog gemist door Sven Weustink, maar Hielke Penterman kon de bal van dichtbij binnenkoppen. Tot de veertigste minuut gebeurde er weinig, maar daarna ging het snel. Eerst was het Sven Weustink die uit een corner raak kopte. Nog geen drie minuten later was het Mirko Weustink die raak schoot uit een voorzet van Nick Hoekstra. In blessuretijd van de eerste helft bepaalde Cuneyt Avsar de ruststand op 4-0.

In de tweede helft leek HSC het welletjes te vinden. De ploeg bleef de bovenliggende partij, maar echte kansen vielen er  niet te noteren. Na een uur spelen kwam toch de 5-0 op het scorebord. Robert Wilens (foto) schoot vanuit een ingooi knap raak. NEC oogde mat en ispiratieloos en als de thuisploeg had gewild, had het zomaar uit kunnen lopen naar dubbele cijfers. Eén minuut voor het eind bepaalde Sven Weustink met een droge schuiver de eindstand op 6-0.

HSC’21 – NEC: 6-0 (4-0)

Scoreverloop: 9. Penterman 1-0, 40 S. Weustink 2-0, 43. M. Weustink 3-0, 45+2. Avsar 4-0, 59. Wilens 5-0, 89. S. Weustink 6-0.