Dinsdag 23 april 2024
Twentesport

HSC’21 favoriet in thuiswedstrijd tegen UNA

Geplaatst op 19 november 2011 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Het door blessures geplaagde HSC ’21 treedt zondag aan tegen UNA, de nummer twaalf van de Topklasse. Voor HSC is dit affiche een mooie gelegenheid om weer eens een overwinning te boeken. De laatste overwinning van de ploeg dateert alweer van 1 oktober 2011. Trainer Paul Krabbe, die na dit seizoen zal vertrekken bij de topklasser, vindt dat ze geen echte afmaker in het team hebben. In de topper van vorige week tegen Haaglandia mistten de Haaksbergenaren Appie Altunbas (foto), die de dag ervoor trouwde. Buitenspeler Mirko Weustink speelde toen zijn tweede wedstrijd na een blessure. De snelle buitenspeler liet in Rijswijk zien waarom hij die basisplaats verdient, hij nam de 1-3 voor zijn rekening. Beide spelers zullen aanstaande zondag in de wedstrijd tegen UNA hoogstwaarschijnlijk weer herenigd worden in de basis. Daardoor zal Cuneyt Avsar weer op de bank plaatsnemen. Rechtsbuiten Stef Ottink maakt de aanval van HSC compleet. De jongeling scoorde zijn laatste doelpunt in de eerste wedstrijd van het seizoen tegen HBS.
Een overwinning zal het elftal ongetwijfeld zelfvertrouwen opleveren, want naast het gemis van een afmaker heeft het team sinds 1 oktober niet meer gewonnen. Na die overwinning op streekgenoot Quick ’20 (3-2) speelden ze vier keer gelijk (JVC Cuijk, WKE, Argon en Haaglandia) en verloren ze het duel tegen koploper Achilles ’29.
Voor de wedstrijd van aankomende zondag tegen UNA wordt op sportpark Groot Scholtenhagen om 14.30 uur afgetrapt. Bij de thuisploeg zijn Caglar Uguz, Bart de Jong, Koen Garritsen, Freek Grondman, Kai Ordelmans, aanvoerder Jordi Holtkamp, Peter Waanders en Wouter Horstink afwezig wegens een blessure.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief