Zaterdag 20 juli 2024
Twentesport

HSC’21 ontvangt taai EVV in laatste speelronde voor winterstop

Geplaatst op 13 december 2014 door   ·   Geen reacties

2014-2014 HSC '21 fotosessie Eddy Boerhof (5)HAAKSBERGEN – Topklasser HSC’21 krijgt zondagmiddag het Limburgse EVV op bezoek. HSC’21 behaalde afgelopen maand goede resultaten en klom daarmee naar een zesde plek. Die zesde plaats geeft echter wel deels een vertekend beeld, aangezien de verschillen nihil zijn in de middenmoot van de topklasse.

EVV staat met twintig punten één punt achter HSC’21. Eerder dit seizoen wonnen de Limburgers met 3-2 van HSC’21. EVV bleek al vaker een moeilijk te bespelen tegenstander voor HSC’21. Afgelopen seizoen kwam HSC’21 ook niet verder dan een 1-1 op ‘Groot Scholtenhagen’. EVV speelt niet het meest aantrekkelijke voetbal in de Topklasse, maar de Echtse tactiek werpt wel zijn vruchten af. De ploeg draait, evenals voorgaande seizoenen, prima mee in de middenmoot, ondanks dat het slechts 21 keer scoorde.

Aan HSC’21 de taak om de vermoedelijk ver ingezakte EVV-defensie te doorbreken en de eerste seizoenshelft goed af te sluiten. De Haaksbergenaren begonnen uiterst wisselvallig aan het seizoen en het duurde twaalf wedstrijden voordat de ploeg eindelijk uit drie punten pakte. De laatste weken vallen de resultaten echter positiever uit en een overwinning tegen EVV zal een mooie beloning zijn voor de selectie van Eddy Boerhof (foto), die bij winst de aansluiting met de top niet verliest.

HSC’21 – EVV begint zondag om 14:30 op sportpark ‘Groot Scholtenhagen’ en staat onder leiding van dhr. Grilis.  

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief