Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

HSC’21 op bezoek bij winnaar landelijke beker

Geplaatst op 27 augustus 2014 door   ·   Geen reacties

2014-2014 HSC '21 fotosessie Eddy Boerhof (5)HENDRIK-IDO-AMBACHT – De strijd om de KNVB beker is weer losgebarsten. Dinsdag kwamen verscheidene amateurploegen al in actie tijdens de eerste ronde van het bekertoernooi waarin later ook de profclubs als FC Twente en Heracles zullen instromen. Voor HSC’21 wacht een lastige uitwedstrijd bij ASWH, terwijl eersteklasser DOS’37 in actie komt tegen WVAV.

Voor DOS’37 is het een bijzondere deelname, die het als eersteklasser te danken heeft aan de finaleplaats in de districtsbeker. Ploegen die tot in de halve finale doordringen mogen in de eerste ronde van de KNVB beker meedoen. De Vriezenveners spelen in eigen huis tegen WVAV, een tweedeklasser uit Wageningen. Het duel begint om 18.00 uur.

Het is zo langzamerhand een terugkerend item te worden: HSC’21 en uitwedstrijden in de beker. De laatste keer dat de ploeg in eigen huis in actie kwam tijdens de KNVB beker dateert alweer van enkele jaartjes terug. Dit jaar gaat de ploeg op bezoek bij hoofdklasser ASWH in Hendrik-Ido-Ambacht. Die ploeg won vorig jaar de landelijke beker door in de finale IJsselmeervogels te kloppen.

HSC’21 verloor afgelopen weekend de seizoensouverture in eigen huis van De Treffers (1-0) en had zodoende geen beste aanloop naar het duel van woensdagavond. Vanaf 20.00 uur zal blijken in hoeverre de ploeg van trainer Eddy Boerhof nog last ondervind van die verliespartij, want dan begint het bekerduel met ASWH.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief