Zaterdag 20 juli 2024
Twentesport

Eddy Boerhof: ‘Op basis van eerste helft twee punten laten liggen’

Geplaatst op 23 november 2014 door   ·   Geen reacties

2014-2014 HSC '21 portret Burak Basut (3)

ROSMALEN – Topklasser HSC’21 heeft een punt overgehouden aan de ontmoeting met OJC Rosmalen. De Haaksbergenaren kwamen via Burak Basut (foto) al snel op voorsprong, maar Wesley Meeuwsen tekende vlak voor rust de gelijkmaker aan uit een strafschop. Kelvin Veensma maakte ongelukkig hands in het zestienmetergebied.

Trainer Eddy Boerhof was niet geheel tevreden met het puntje. ‘Zeker op basis van de eerste helft hadden we hier drie punten moeten pakken. We kwamen via een kopbal van Burak Basut snel op voorsprong en hadden gezien ons veldspel meer moeten scoren. Defensief kwamen we totaal niet in de problemen dus dan is het zuur dat je vlak voor rust een treffer tegen krijgt’. Kelvin Veensma maakte duidelijk maar ongelukkig hands, waardoor Wesley Meeuwsen de Brabanders op gelijke hoogte bracht.

In het tweede bedrijf was de wedstrijd rommeliger. Boerhof: ‘Het goede voetbal dat we voor rust lieten zien maakte plaats voor te veel opportunisme waardoor we veel balverlies leden en we aan het schakelen bleven. Beide ploegen kregen grote kansen om op voorsprong te komen. Aan onze kant kreeg Basut nog een grote kopkans en in de slotfase werkte Robert Wilens nog een bal voorlangs. Maar ook Rosmalen kreeg goede kansen. Op basis daarvan is een punt misschien terecht, maar voor rust hadden we meer afstand moeten nemen.’

OJC Rosmalen – HSC’21 1-1 (1-1)
Scoreverloop: 8. Basut 0-1, 43. Meeuwsen 1-1.

Opstelling HSC’21: Lankheet, Veensma, Grondman, Basut, Verschoor, Goorman, Schutten, Nieuwboer (71. Soumaoro), Ottink (77. Ter Hogt), Raterink (84. Wilens), Bouwmeister.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief