Zaterdag 20 april 2024
Twentesport

HSC’21 wil tegen ‘angstgegner’ Lienden geschiedenis doorbreken

Geplaatst op 17 september 2011 door   ·   1 Reactie

HAAKSBERGEN – HSC’21 neemt het zondagmiddag op tegen angstgegner FC Lienden. De Haaksbergenaren zijn er in het verleden niet in geslaagd om thuisduels met Lienden te winnen, zelfs scoren bleek vaak uiterst lastig.

 ‘Het gaat goed, boven verwachting goed zelfs’, zo verteld trainer Paul Krabbe (foto). Afgelopen week speelden we tegen AFC, een echte topploeg in deze klasse. Het was een duel waarin met open vizier gestreden werd.  Een leuke wedstrijd met over en weer kansen, waarin wij uiteindelijk wisten te winnen. Waar het op houdt voor ons? Dat gebeurd wanneer we gaan denken een topploeg te zijn. We zijn gewoon een degelijk, hard werkend team, dat het van goed voetballen moet hebben. We creëren veel kansen, maar geven ze ook weg. We moeten er altijd voor zorgen goed te spelen.’

 FC Lienden
‘Tegen Lienden is het het bekende verhaal. We zijn er in het verleden nooit in geslaagd om thuis te winnen tegen die ploeg. Wanneer je hun elftal bekijkt, liegt dat er niet om. Ze hebben acht of negen spelers met ervaring in het betaalde voetbal. Daarnaast hebben ze enkele goede spelers bij andere Topklassers weten weg te plukken. Het is gewoon een goede ploeg, we zijn dus gewaarschuwd. Vorige keer dat we tegen ze speelden verloren we tegen de verhouding in, hopelijk wordt het morgen een andere wedstrijd’, kijkt Krabbe vooruit.

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Anton says:

    Dit HSC’21 kan zeker winnen van FC Lienden, helemaal als het ook nog thuis speelt.

    Suc6!
Archief