Vrijdag 19 juli 2024
Twentesport

Jordi Holtkamp leidt sterrenklassement Twentse topamateurs

Geplaatst op 20 september 2011 door   ·   2 Reacties

ENSCHEDE – In het sterrenklassement heeft Jordi Holtkamp (foto) de leiding genomen. De centrale verdediger van HSC’21 kreeg een ster van rapporteur Gerrit Megelink die namens het voetbalpanel van TwenteSport.com de thuiswedstrijd zag tegen FC Lienden (0-2). Megelink was opgetogen over het niveau van de wedstrijd, waarin hij meerdere goede spelers aan HSC-zijde ontdekte, maar alleen aan de 33-jarige allrounder Holtkamp een ster gaf. ‘Hij is op zijn eigen plek nog altijd soeverein, hij schuift door als het kan, meldt zich soms voorin wanneer het nodig is en is dan meteen gevaarlijk en hij coacht zijn medespelers goed’, zag Megelink die de Enschedeër betitelde als het verlengstuk van trainer Paul Krabbe.

Mark Dijkstra gaf bij Rigtersbleek-UDI (2-2) alleen verdediger Jef Meinderink een ster vanwege zijn degelijke, foutloze spel. ‘De eerste helft was Rigtersbleek beter, de tweede UDI’19. Uiteindelijk zal Rigtersbleek heel blij zijn geweest dat het toch nog een punt aan het duel overgehouden heeft’, meldde Dijkstra.
Bij Excelsior-Lisse (1-0) zag Mark Kemna een wisselvallige wedstrijd, maar gaf geen sterren. Wel benoemde hij doelpuntenmaker Karim Chengachi tot Man of the Match.

Meer over de  analyses van de Twentse thuiswedstrijden in top- en hoofdklasse: KLIK HIER.

Het sterrenklassement staat op de voorpagina.

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. Theo says:

    Niets ten nadele van deze jongen,maar klassement slaat nergens op als je als speler van buiten twente komt tel je niet mee.
    Dit klassement is alleen voor jongens uit de regio twente,geeft niet maar geef dat dan aan.
    Jongens van buiten de regio tellen niet mee.

  2. René Bos says:

    @Theo. Heeft denk ik te maken met het feit dat de website Twentesport.com is met sportnieuws uit Twente. Dan ligt het toch redelijk in de lijn der verwachting dat een dergelijk klassement ook.. ach laat ook maar 😉
Archief