Zondag 19 mei 2024

Knappe zege voor Quick’20 in Oldenzaal op JVC Cuijck

Geplaatst op 29 april 2018 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Quick’20 heeft op eigen veld een knappe overwinning geboekt op JVC Cuijk.  Ryan Snelders en Jasper-Ewout van Breemen-Schneider bezorgden de Oldenzalers met hun doelpunten een kostbare 2-0 zege.

Voor rust was het Cuijk dat de kansen kreeg terwijl Quick’20 via spelhervatting voor gevaar zorgde. Het leverde beide ploegen mogelijkheden maar geen doelpunten op.

Na de hervatting was het wel meteen raak.  Snelders zette zijn ploeg op een 1-0 voorsprong via een benutte strafschop. Tien minuten later was het opnieuw raak. Een speler van Cuijk leed balverlies, waarna Jip Kemna met een prima pass  Van Breemen-Schneider in staat stelde de stand op 2-0 te brengen. Daarmee was het duel beslist en kon Quick’20 drie kostbare punten bijschrijven.

Quick’20 – JVC Cuijk 2-0 (0-0).
Score: 49. Snelders 1-0 (pen.), 57. Van Breemen-Schneider 2-0.
Quick’20: Ter Braak, Bokkerink, Snelders, Leenders, Zwienenberg, Kamp, Stolker, Schepers, Eulderink, Kemna, Van Breemen-Schneider.