Woensdag 24 april 2024
Twentesport

Lubbers: ‘Proberen de aansluiting met de top-5 te vinden’

Geplaatst op 25 november 2011 door   ·   2 Reacties

RIJSSEN – Voor Excelsior’31 staat zaterdagmiddag het thuisduel met het hooggeplaatste GVVV op het programma. De laatste weken hebben de Rijssenaren de nodige punten gepakt. ‘We hoeven niet meer naar beneden te kijken, want onze voorsprong op de ploegen onderin is dusdanig, dat wanneer we gewoon ons ding doen, we er niet meer uitvliegen’, zo stelt John Lubbers (foto) vast.

‘Het is nu zaak om punten te blijven pakken en de aansluiting proberen te vinden bij de top-5. Het is zaak om tegen GVVV de drie punten te pakken. Ik denk ook dat we daar toe in staat moeten zijn, zeker omdat we thuis spelen. We zijn thuis sterker dan uit, kunnen daar beter het spel maken en weten ons gesteund door onze supporters’, kijkt Lubbers vooruit.

Voorhoede
Over de situatie in de voorhoede, Excelsior zit door het vertrek van Christian Cicek en Karim Chengachi dun in de aanvallers, heeft Lubbers een duidelijke mening: ‘Wij als spelersgroep zijn er eigenlijk niet mee bezig. De situatie is al een tijdje zo dat we het zonder Christian en Karim moeten stellen. Tot dusver is dat goed gegaan. Natuurlijk kun je te maken krijgen met blessures en dan kan het lastiger worden. Maar dat is iets wat bij andere clubs ook zo is. Het is natuurlijk aan de technische commissie, maar wat mij betreft hoeft er in elk geval niet dringend iemand bij te komen en maken we het seizoen af met de huidige spelersgroep.’

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. wim says:

    de voorhoede is goed het middenveld is beter de achterhoede is het best en kok is top jongens succes morgen …….

  2. Chris says:

    Kok is een hele middelmatige keeper. Jammer dat sommigen dat anders zien. Angsthaas uit de goal..
Archief