Zondag 23 juni 2024
Twentesport

Machteloos Excelsior onderuit tegen Noordwijk

Geplaatst op 10 september 2011 door   ·   2 Reacties

NOORDWIJK – Excelsior’31 is zaterdagmiddag op bezoek bij Noordwijk tegen een 2-0 nederlaag opgelopen. In een matige wedstrijd kregen de Rijssenaren nauwelijks kansen. Ook bij Noordwijk stond het vizier niet op scherp, waardoor Excelsior bij rust slechts tegen een 1-0 achterstand aan keek, waar het ook 3-0 had kunnen zijn.

 Ook na de hervatting waren er de mogelijkheden voor de thuisploeg. Pas tien minuten voor tijd kreeg Excelsior de eerste mogelijkheid van de wedstrijd. In blessuretijd wist Noordwijk opnieuw te scoren, waarmee het duel beslist was.

Noordwijk – Excelsior’31 2-0 (1-0)
Scoreverloop: 33. Leonard 1-0, 90. Faouzi 2-0
Excelsior’31:  Kok,  Siemelink,  Lubbers,  Davina,  David (46.  Bartelds),  Isa,  Michels,  Rosink,  Hempenius  (46.  Gerritsen Mulkes),  Chengachi,  Wilens  (68. Özkök).

Delen is sportief

Reacties (2)

 1. Rene says:

  Het blijkt dat Excelsior zonder Cicek een zeer middelmatig elftal is, dat het naar mijn mening nog erg moeilijk gaat krijgen dit seizoen.

  Tevens vraag ik me af of Hempenius het wel naat z`n zin heeft in Rijssen, ik heb hem nu 5 wedstrijden zien spelen en er straalt helemaal niets vanaf.

  Hij heeft werkelijk nog niet een keer een lach laten zien in een wedstrijd.

 2. marcel says:

  Daar,heb je voor een deel gelijk in,ik merk wel dat als een aantal spelers niet thuis geven,je een soort van domino effect krijgt,
  Dan stort het hele team in ,en de betere spelers,zoals Lubbers,Isa,Davina,Bartels.Michels en Siemelink vallen dan door de mand.
  Maar ik denk dat het wel weer goed komt.
  Ben trouwens wel van mening dat ze op dit moment meer slechte dan goede wedstrijden spelen,en dat word wel werk aan de winkel/
  De knop moet om.Een goede voetballer word niet ineens een slechte voetballer.
  En het plezier is uiteraard belangrijk,teamspiret,mis ik ook.
  DEMMERS,SUCSES.
Archief