Vrijdag 19 juli 2024
Twentesport

Met de week stijgt de spanning bij Rigtersbleek

Geplaatst op 16 april 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE- Rigtersbleek neemt het morgen op tegen Alcides. Opnieuw een belangrijke wedstrijd in de strijd om de nacompetitie te ontlopen. De Enschedeërs staan namelijk, na het verlies afgelopen zondag tegen HSC’21 en de winst van de concurrentie, opnieuw op plek11, de plek die aan het einde van het seizoen nacompetitie betekent.

Verwachtingen
Afgelopen weekend hield Alcides WKE op een gelijkspel en daarmee liet de ploeg zien over kwaliteit te beschikken. Daarnaast bezet de ploeg een prima vierde plek op de ranglijst. Dat de ploeg uit Meppel geen kampioen kan worden, is al langer duidelijk, maar een vervangende periode ligt nog in het verschiet. Cadeau zal de ploeg van trainer Eddy Boerhof (foto) het dus niet krijgen.  Eerder dit seizoen ging Rigterbleek op het kunstgras in Meppel met 3-1 onderuit. Inderdaad, Alcides speelt ook op kunstgras, dus ook dat ‘voordeel’ lijkt zondag niet op te gaan.

Het programma
Hoogeveen (27 punten), MSC Antatris(28 punten),RKHVV(29 punten) en Rigtersbleek (26 punten) lijken, vier wedstrijden voor het eind van de competitie, onderling te gaan bepalen wie de ‘hatelijke’ plek 11 op de ranglijst gaat bezetten. Hoogeveen moet op bezoek bij koploper Be Quick en lijkt op voorhand kansloos. MSC speelt thuis tegen HSC en ook dat lijkt een lastig verhaal te worden voor de thuisploeg. HSC mag per slot van rekening geen misstap meer maken op weg naar het kampioenschap. RKHVV lijkt op papier de makkelijkste wedstrijd te hebben. De ploeg ontvangt Babberich en de gasten hebben slechts één punt meer dan thuisploeg.

Zondag
Morgen trapt Rigterbleek om 14.00 uur af op haar eigen sportpark. Met nog vier wedstrijden te gaan is de ploeg gebaat bij een goed resultaat. Helemaal nadat er twee keer achter elkaar, eerst in de districtsbeker en daarna om de competitie, werd verloren van streekgenoot HSC.

Direct na de wedstrijd een verslag op TwenteSport.com

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief