Nahrwold redt diep in blessuretijd punt voor Rigtersbleek

Geplaatst op 4 september 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Rigtersbleek heeft vanmiddag bij het scheiden van de markt een remise geboekt tegen NEC. In blessuretijd werd het 2-1 voor de gasten, waarna Lesley Nahrwold (foto) uit een strafschop toch nog voor een puntendeling zorgde.

Rigtersbleek kwam al vroeg op voorsprong via Nick van der Luyt, maar NEC kwam, uit een penalty van Tom Diebels, nog voor de thee op gelijke hoogte. Het duel kende een verrassende apotheose in de slotfase. NEC leek met de winst aan de haal te gaan, na een treffer van Zkarai Keri. Een minuut later – diep in blessuretijd – wees de scheidsrechter naar de penaltystip en redde Lesley Nahrwold zijn ploeg van een valse start.
Bij de thuisclub viel middenvelder Tom Slotman na twintig minuten uit met een achillespeesblessure.