Quick ’20 boekt bij EVV knap gelijkspel in de Topklasse

Geplaatst op 26 november 2011 door   ·   Geen reacties

ECHT – Quick ’20 heeft in de Topklasse knap gelijk gespeeld tegen EVV uit Echt. De ploeg van trainer Wiljan Mossing Holsteyn kwam na 34 minuten spelen op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Leon Lammers. In de 50ste minuut maakte Van Dessel gelijk voor EVV. Gezien het spel verdiende Quick meer dan een punt.

Hekkensluiter Quick ’20 kwam in Echt goed uit de startblokken. Het elftal speelde beter voetbal en kreeg ook kansen. In de 34ste minuut kwam de ploeg terecht op voorsprong door een doelpunt van Leon Lammers. Het elftal behield deze voorsprong tot de rust. Kort na de theepauze scoorde EVV echter tegen via Van Dessel. Na dat doelpunt bleef Quick de betere ploeg en belandde een schot van Lammers op de lat. In de laatste minuut van de wedstrijd was er opnieuw een teleurstelling, toen een vrije trap op de paal belandde. Desalniettemin toch een goede uitslag voor de weifelende Oldenzalers.

Door het gelijkspel blijft de ploeg onderaan staan in de Topklasse met vijf punten. Morgen komt de concurrentie in actie waarvan Argon, VVSB en UNA de meeste ogen op zich gericht zullen hebben. Die ploegen staan met dertien punten het dichtst boven het elftal uit Oldenzaal.

EVV – Quick ’20 1-1 (0-1)