Dinsdag 22 oktober 2024

Quick’20 verliest wederom in uitwedstrijd en zakt af naar tiende plek

Geplaatst op 23 november 2014 door   ·   1 Reactie

Rene Nijhuis (slider formaat)MEPPEL – Quick’20 heeft zondagmiddag wederom niet weten te winnen in een uitwedstrijd in de Hoofdklasse C. Bij MSC werd er met 1-0 verloren. Al na tien minuten kwam de ploeg van Rene Nijhuis op achterstand en dat kwamen de Oldenzalers niet meer te boven. Quick staat inmiddels op een tiende plek.

Quick speelde de voorgaande uitwedstrijden drie keer gelijk en het verloor eenmaal. Ook in Meppel tegen MSC lukte het de voormalig topklasser niet om drie punten mee de bus in te slepen. Na tien minuten was het Jos Fidom die een mooie aanval van de thuisploeg doeltreffend afrondde en zo zijn ploeg op voorsprong zette. In het restant van de wedstrijd lukte het zwarthemden niet meer om de achterstand ongedaan te maken en zo verloor Quick alweer voor de vierde keer dit seizoen.

Quick is inmiddels afgezakt naar de tiende positie op de ranglijst. In tien duels verzamelde het tot nog toe slechts twaalf punten. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter FVC.

MSC – Quick’20 1-0 (1-0)
Scoreverloop: 10. Fidom 1-0