Quick’20 wint voor tweede keer op rij

Geplaatst op 13 februari 2011 door   ·   Geen reacties

BREDA – Quick’20 heeft de zege van afgelopen week een prima vervolg gegeven. Op bezoek bij Baronie in Breda wonnen de mannen van René Nijhuis met 2-3.

Quick begon voortvarend en kwam na een minuut spelen al op voorsprong. Wouter Weusthof maakte de 1-0. Na een klein half uur spelen kwam Baronie op gelijke hoogte. Ravy Rosales verschalkte doelman Kampjes. Quick liet zich niet van de wijs brengen en drie minuten later kwamen de gasten al weer op voorsprong. Aanvoerder Tim Engbers zorgde met een prachtige lob voor de 2-1.

In de tweede helft gooide Jordy Kamphuis (foto) de wedstrijd op slot door voor de 3-1 te zorgen. Quick vergat in het restant van de wedstrijd te voetballen, maar Baronie was niet bij machte om het de Oldenzalers nog lastig te maken. Diep in blessuretijd mocht Baronie nog wel iets terug doen. Een te korte terugspeel bal werd door Hage onderschept en afgemaakt.

Baronie – Quick’20: 2-3 (1-2)

Scoreverloop: 1. Weusthof 0-1, 28. Rosalia 1-1, 31. Engbers 1-2, 60. Kamphuis 1-3, 93. Hage 2-3.