Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

Quick’20 ontvangt Achilles 1894: ‘Het gaat allesbehalve vanzelf tot nu toe’

Geplaatst op 24 oktober 2014 door   ·   Geen reacties

Jordi Kamphuis - hoa - CF4A0208OLDENZAAL – Quick’20 staat momenteel op de zesde plaats van de Hoofdklasse C, maar tevreden zijn ze allerminst op sportpark Vondersweijde. Het gat met de nummer een-na-laatst Germania is slechts vier punten en er werd pas twee keer gewonnen. Aankomende zondag wacht de thuiswedstrijd tegen Achilles 1894.

De ploeg van trainer René Nijhuis mist met Taner Sen (ziek), Niek Loohuis (hamstring) en Tim Engbers (knie) enkele belangrijke spelers en topscorer Jordi Kamphuis is dan ook gematigd positief over het duel. ‘Dat zijn natuurlijk niet de minsten. We hebben scherp getraind om zo de vorm weer terug te vinden, want het gaat allesbehalve vanzelf tot nu toe. Als we hard voor elkaar werken en goed in de organisatie spelen, hebben we een goede kans.’

Twee weken geleden verloor Quick de thuiswedstrijd van SWZ Sneek en de week daarvoor hielden de zwarthemden slecht een punt over aan het duel met laagvlieger Germania. Het gaat nog niet zoals ze het graag zien in Oldenzaal en tegen nummer acht Achilles moet er dan ook gewonnen worden. ‘We hebben kwaliteit genoeg,’ aldus Kamphuis. ‘Maar dan moeten we wel de juiste dingen doen.’ Quick’20 – Achilles 1894 begint zondag om 14.00 op sportpark Vondersweijde en staat onder leiding van arbiter Kaper.

Foto: Jordi Kamphuis tijdens één van de twee gewonnen competitieduels dit seizoen. In speelronde twee werd De Bataven thuis met 4-1 verslagen. (foto Herman Oude Alink)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief