Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

Quick’20 op nippertje door naar volgende ronde

Geplaatst op 24 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Bijna alle top- en hoofdklassers uit de regio bleven in de eerste ronde van de knock-out ronde van de districtsbeker goed overeind. Alleen Quick’20 had het moeilijk bij derde klasser De Tubanters. Het werd 2-3, maar vraag niet hoe. Twee keer moest de topklasser een achterstand goedmaken. De Tubanters nam de leiding door Kenny Kroeze,  Olde Monnikhof maakte gelijk, Saaidi scoorde 2-1, de debuterende De Andrade maakte namens Quick weer gelijk. In de tweede helft scoorde Tomas Elbersen de winnende goal. In de slotseconden schoot invaller Aligernes namens Tubanters nog op de lat…
In Groenlo versloeg HSC’21 Grol met 5-0. Doelpunten: Altunbas (2x), Sven Weustink, Ottink en Mirko Weustink (foto) die terugkeerde na een lange blessure.
TVC verloor op eigen veld van HHC met 4-1. Bramer opende de score namens de thuisclub. Maar Penterman (2x), Houwing en Mulderij zorgden voor de winst van de Hardenbergse topklasser.
KOSC moest het afleggen tegen Excelsior’31 (0-4: doelpunten David, Chengachi, Borghuis en Michels).
SVVN-Deto eindigde in 0-3 door treffers van Bilanovic, Tieltjes en Bruns.
Rigtersbleek tenslotte rekende bruut af met stadgenoot Emos: 8-0. Doelpunten: Agelink, vdVelden, Stevens (2x), vdLuyt (2x), Van Oosterwijk, Nahrwold.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief