Dinsdag 22 oktober 2024

Quick’20 verspeelt voorsprong in Nijmegen en speelt gelijk

Geplaatst op 2 november 2014 door   ·   Geen reacties

Frank Eulderink sl q'20NIJMEGEN – Quick’20 heeft een punt overgehouden aan het uitduel bij de amateurs van NEC. In Nijmegen kwam de ploeg van trainer René Nijhuis door twee doelpunten van Frank Eulderink op een 2-0 voorsprong, maar diep in de tweede helft kwam de thuisploeg toch nog langszij. Door het gelijkspel zakt Quick een plek op de ranglijst.

Vlak voor rust zette Eulderink (foto) zijn ploeg op een 1-0 voorsprong en vlak na het nuttigen van de thee was de jonge aanvaller wederom trefzeker. Er leek weinig aan de hand voor de Oldenzalers, tot Carlos Dos Santos voor de aansluitingstreffer zorgde. Tien minuten voor tijd was het Nordin Al Mansouri die NEC naast Quick schoot en daardoor beide ploegen een punt bezorgde. Zowel NEC als Quick schiet daar niet veel mee op. MSC gaat beide clubs voorbij op de ranglijst en ze staan nu respectievelijk vijfde en zesde. Het gat met de top van de Hoofdklasse C wordt door het gelijkspel weer een stukje groter.

NEC av – Quick’20 2-2 (0-1)
Scoreverloop: Eulderink 0-2, Eulderink 0-2, Dos Santos 1-2, Al Mansouri 2-2
Beginopstelling Quick’20: Ensink; Sen, Swier, Snelders, Keizer; Weusthof, Niemeijer, Borghuis; Eulderink, Kamphuis, Visscher