Zaterdag 25 mei 2024
Twentesport

Quick’20-VVSB 0-2 (0-1) – Analyse door Gerrit Megelink

Geplaatst op 6 november 2011 door   ·   2 Reacties

‘De minimalisten uit de topklasse speelden een soort van ren-je-rot-wedstrijd. Geen bal over tien meter kwam goed aan. Vooral de onmachtige thuisclub speelde heel mager voetbal. Het ontbrak Quick’20 aan alles, VVSB was bijna van hetzelfde laken een pak en zo kon het dus eigenlijk geen redelijke wedstrijd worden. Het was aandoenlijk en vertederend geploeter. Quick  mist echter alle elementaire voetbalkwaliteiten om zich in de topklasse te handhaven.

De scheidsrechter had nog nauwelijks gefloten voor het begin of de bal lag vanwege knullig verdedigen al achter doelman Ensink. Wat ook vermeld moet worden was de smerige overtreding van Demir in de dertiende minuut op Peet van der Slot die daardoor met een zware blessure van het veld ging. Demir kreeg slechts geel. Quick kreeg in totaal zeven gele kaarten. Bas Woesthuis kreeg er twee en zag dus vervolgens rood en moest naar de kleedkamer. Het zegt veel over de onkunde van Quick. De tweede helft was nog slechter dan de eerste. VVSB was wat sterker. Maar door de uitstekende doelman Ensink viel de tweede treffer niet. Hij redde een aantal malen uitstekend. Vlak voor tijd scoorde desondanks Patrick Knop. VVSB won verdiend.
Dat ik voor de amusementswaarde een 5 geef is duidelijk. Een Man van de Wedstrijd wijs ik niet aan en Ensink (foto) krijgt een ster voor zijn prima keeperswerk.’

Quick’20-VVSB 0-2 (0-1)
16 seconden. 0-1 Michael van Laere;  89. Krop 0-2.

300 toeschouwers
Scheidsrechter: Martens
Gele kaarten: Kocoz, Demir, Lammers, Olde Monnikhof, De Andrade, Woesthuis (2x) dus rood.
Man van de wedstrijd: —
Amusementswaarde: 5
Sterren: Ensink
Opstelling Quick’20: Ensink; Veensma, Oude Booyink (64. Borghuis), Kocoz, Demir; Woesthuis, Weusthof, Lammers; Olde Monnikhof, T. Gouriye (57. vdWal), Elbersen (46. De Andrade).

Delen is sportief

Reacties (2)

 1. Niels says:

  Nounounou, Wat een minimalistich verslag.. Geen pass kwam aan en de wedstrijd was van een zeer laag niveau? Goed was het idd niet, maar deze G.Megelink heeft duidelijk last van frustraties..

  Ik geef dit verslag dan ook een 4, sterren deel ik helaas niet uit 😉

  p.s. Zelfs de opstelling hier boven klopt niet.

  ohja het toeschouwers aantal zullen we het maar niet over hebben.

 2. Jos says:

  Ik sluit mij volledig aan bij Niels, nounounou onze jongens hebben zeker 4 mogelijkheden gehad om een doelpunt te maken.Er zijn goede aanvallen opgezet,als je ze maar wilt zien Gerrit.Zondag gaan we naar Hilversum en zal ik voor Gerrit even turfen hoeveel goede pases over meer dan 10 meter goed aankomen. Kom anders zondag kijken en turf mee . Tot zondag Gerrit.
Archief