Quick’20 onder leiding van Engbers overtuigend langs Argon

Geplaatst op 3 april 2011 door   ·   3 Reacties

MIJDRECHT – Quick’20 heeft vanmiddag prima zaken gedaan met het oog op directe handhaving in de topklasse. In Mijdrecht won de ploeg van trainer René Nijhuis met 4-1 van Argon. Grote man aan de kant van de gasten was aanvoerder Tim Engbers (foto). Hij scoorde drie keer.

Quick’20 kwam na 25 minuten spelen op voorsprong door Tim Engbers. Verdediger Han van Zetten, die aan het einde van het seizoen vertrekt naar Glanerbrug, zorgde nog voor de rust voor de 0-2 tussenstand.

Na de rust bleef Quick de betere ploeg en in de 52 minuut besliste Tim Engbers het duel. Een kwartier voor tijd zorgde de man van de wedstrijd met zijn derde treffer van de middag ook nog voor de 0-4 tussenstand. Kevin van Essen redde vier minuten voor tijd de eer voor Argon.

Argon – Quick’20: 1-4 (0-2)

Scoreverloop: 25. Engbers 0-1, 35. Van Zetten 0-2, 52. Engbers 0-3, 76. Engbers 0-4, 86. Van Essen 1-4.