Zondag 19 mei 2024
Twentesport

Revanchegevoelens bij Excelsior’31 – Rijnsburgse Boys

Geplaatst op 30 september 2011 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN – Wanneer Excelsior’31 het zaterdagmiddag opneemt tegen Rijnsburgse Boys zijn bij beide ploegen de belangen groot, maar ook de revanchegevoelens aanwezig. Daar waar Excelsior afgelopen week een gevoelige nederlaag leed tegen SVZW, heeft ook Rijnsburgse Boys een flinke kater te verwerken.

Afgelopen weekend ontvingen de Rijnmonders koploper Spakenburg. Hoewel Rijnsburg duidelijk de bovenliggende partij was en de overwinning toe kwam, waren het toch de bezoekers die met een 1-0 overwinning aan het langste eind trokken. Ook Excelsior’31 zal met gemengde gevoelens terugkijken op de derby met SVZW. Was de thuisploeg de eerste helft de betere, na de hervatting leek Excelsior het duel alsnog naar zich toe te trekken. Na de bal tegen de lat van Chengachi bij een 2-1 stand en de daaropvolgende, uiterst discutabele, strafschop, waren het toch de Zwaluwen die de overwinning binnen sleepten.

Beide ploegen hebben dus iets recht te zetten. Om aansluiting te behouden met de topploegen zijn beide teams ook alleen gebaat bij een overwinning. Het maakt de onderlinge ontmoeting daarmee uiterst interessant.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief