Donderdag 25 juli 2024
Twentesport

Slordig SVZW laat twee punten liggen in thuisduel met ACV

Geplaatst op 4 oktober 2014 door   ·   Geen reacties

ter-heide-522x391WIERDEN – SVZW heeft zaterdagmiddag de punten gedeeld met ACV Assen. Op sportpark Het Lage Veld bleven de teams steken op een 1-1 gelijkspel. Voor SVZW, dat een uur lang de betere ploeg was, betekent dat de ploeg met acht punten op een zevende positie komt te staan. Via Cenk Uguz kwamen de Zwaluwen al snel op voorsprong, maar John van Dalen maakte tien minuten voor tijd gelijk.

Dat SVZW niet met de volle buit van het veld is gestapt, mag het zichzelf aanrekenen. In het eerste uur was de ploeg sterker dan de Assense gasten. Allen Ruud ter Heide (foto) al had het net tot drie keer kunnen vinden. Zijn kopballen mistten echter net de juiste precisie, of de doelman stond in de weg. Ook Kevin Aman kreeg een kans om SVZW op 2-0 te zetten in de tweede helft. Middenvelder Cenk Uguz bracht SVZW al snel aan de leiding, door een combinatie met Ruud ter Heide af te ronden.

Na een uur spelen gaf SVZW de regie uit handen en ACV maakte daar dankbaar gebruik van. Na een uur spelen miste Erwin Buurmeier nog een dot van een kans, maar na meerdere malen dreigend te zijn geweest, kwamen de Assenaren tien minuten voor tijd deels terecht op gelijke hoogte. John van Dalen rondde een prachtig uitgespeelde aanval overtuigend af. Aangezien ACV het laatste half uur de betere was, viel het punt niet geheel onterecht te noemen. In de slotfase kregen beide elftallen nog mogelijkheden om de drie punten te pakken, maar het bleef bij 1-1.

SVZW – ACV 1-1 (1-0)
Scoreverloop:
7. Cenk Uguz 1-0, 80. Van Dalen 1-1.

Scheidsrechter:  Wijma
Geel: Woesthuis (SVZW)
Toeschouwers: 250

SVZW: Achterhoek, Van Keulen, Bartelds, Wensing, Caglar Uguz, Woesthuis, Cenk Uguz, Ter Avest, Zwiers (77. Jansen), Ter Heide, Aman.   

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief