Vrijdag 19 juli 2024
Twentesport

Sparta Enschede wil goede start vervolg geven

Geplaatst op 9 september 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Sparta Enschede is de competitie voortvarend begonnen, tegenstander SVVN werd met 6-0 verslagen. Zaterdagmiddag staat het eerste thuisduel van de competitie op het programma. Daarin is het gepromoveerde Nieuwleusen de tegenstander.

‘We zijn inderdaad goed gestart,’ beaamt Sparta trainer Jan-Willem van Holland. ‘Ook onze voorbereiding verliep goed. Dat was eigenlijk onverwacht, want na afgelopen seizoen zijn we een aantal spelers kwijtgeraakt, waaronder enkele belangrijke basiskrachten. Dan is het natuurlijk maar de vraag hoe hun vervangers het op zullen pakken. We speelden afgelopen week met een heel jonge ploeg, zo waren er twee A-junioren bij. Die hebben het prima gedaan.’

De doelstelling voor Sparta is duidelijk: ‘ Er is een aantal ploegen, dat graag kampioen wil worden, daar behoren wij ook toe. Het zou mooi zijn wanneer de regel drie keer is scheepsrecht op zou gaan, nadat we er al twee keer dichtbij waren’, licht Van Holland de positie van zijn ploeg toe.

Zaterdag wacht Nieuwleusen, voor Sparta een onbekende opponent. ‘Ik ken die ploeg inderdaad niet. Ze zijn twee seizoenen op rij kampioen geworden. Wij gaan voor de overwinning, want we willen de goede prestatie van afgelopen week zo lang mogelijk proberen vol te houden’, kijkt Van Holland vooruit.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief