Donderdag 25 juli 2024
Twentesport

Krabbe verlaat HSC ’21 en bedankt voor trainersfunctie bij Excelsior

Geplaatst op 18 november 2011 door   ·   2 Reacties

HAAKSBERGEN – Trainer Paul Krabbe verlaat HSC ’21 aan het eind van het seizoen, maar gaat niet in op een aanbieding van Excelsior ’31, dat in hem de gewenste opvolger van Dennis Demmers zag.  Vorig jaar werd de Haaksbergse club onder leiding van Krabbe kampioen in de zondag Hoofdklasse C en momenteel staat zijn ploeg op een uitstekende vierde plek in de zondag Topklasse. Krabbe is na afloop van dit seizoen vijf jaar in dienst geweest bij de Haaksbergse club, met een tussenperiode van een half jaar, waarin hij FC Emmen van oefenstof voorzag. Zoals TwenteSport.com eerder al meldde, was Krabbe topkandidaat bij topklasser Excelsior’31 en had met vertegenwoordigers van de Rijssense zaterdagclub een informatief gesprek. Hij heeft hen echter laten weten niet in te gaan op de aanbieding. Krabbe is in gesprek met een aantal clubs en hoopt snel een beslissing te kunnen nemen.

Voorzitter Willy Sticker is teleurgesteld door het vertrek van de trainer. ‘Het bestuur wilde graag nog een jaar verder met hem, maar hij heeft vandaag zelf de keuze gemaakt om weg te gaan. Erg jammer.’ Dat het elk jaar een komen en gaan was van spelers, is volgens Sticker niet de reden van vertrek. ‘Dat is voetbal en dat gebeurt overal. Kijk hoe de ploeg het nu doet, ze staan op een uitstekende vierde plek. Volgens mij heeft dat niet echt meegewogen bij zijn besluit.’ De club heeft nog geen contact gezocht met eventuele opvolgers. ‘We gaan eerst intern overleg plegen en daarna gaan we pas op zoek naar vervangers’, aldus de voorzitter van HSC ’21.

Assistent-trainer Jeroen Kiepman zal de club samen met Krabbe verlaten. De assistent wil een volgende stap maken in zijn trainerscarrière.

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. Robert says:

    Een komen en gaan van spelers? De enige nieuwkomers die regelmatig spelen zijn Altunbas en Nieuwboer. De rest was er vorig seizoen ook al.

  2. Luuc says:

    Tegenover het vertrek van o.a. Wilens, Kamphuis, Hoekstra…
Archief