Vrijdag 19 juli 2024
Twentesport

SVZW – DVS’33 3-1 (1-0) – Analyse door Gerrit Volmer

Geplaatst op 23 april 2011 door   ·   Geen reacties

Het was geen beste wedstrijd, maar dat zal SVZW een zorg zijn. Voor rust was DVS’33 zeker gelijkwaardig en kregen de bezoekers ook een zestal mogelijkheden. Na de 1-0 kort voor rust, werd het kort na de hervatting gelijk door een wat merkwaardige strafschop. Niemand leek te weten wat nu precies de reden was. SVZW protesteerde niet dus er zal toch wel iets gebeurd zijn op dat moment.

Na rust was het een erg slechte wedstrijd, waarbij, net als gisteren bij ADO Den Haag- FC Twente, alleen de uitslag van belang was. Er werd direct twee keer gewisseld en daarmee de gehele ploeg omgegooid. Het was geen verbetering want het niveau bleef matig. Hoe slecht het was, is wanneer je wint natuurlijk snel vergeten, zeker in deze fase van de competitie. Wat me tegenviel was de beleving. SVZW had theoretisch kampioen kunnen worden, toch waren er maar 450 toeschouwers. Ook de beleving bij de ploeg was wat minder. Misschien dat wanneer ze volgende week kampioen worden, het er allemaal wel uit komt.

Ik vond Gertjan Tamerus vandaag goed spelen, hem kies ik dan ook als man van de wedstrijd. SVZW zal hem nog wel gaan missen verwacht ik. Een heel slimme speler en goede voetballer. Geen sterren vandaag, daar was de wedstrijd, die ik met een zes beoordeel niet goed genoeg voor.

SVZW – DVS’33 3-1 (1-0)
Scoreverloop:
39. Tamerus 1-0, 50. El Haddadi 1-1 (pen.), 56. Tamerus 2-1, 75. Kavak 3-1 (pen.)
Amusementswaarde: 6
Man van de wedstrijd: Gertjan Tamerus
Sterren: geen
Gele kaart: Achterhoek, Van Keulen
SVZW: Achterhoek, Mulderije, Smit, Parnela, Lamberink (46. Perik), Tamerus (80. Alink), Meijerink, Van Keulen, Maris (46. Prumers), Kavak, De Graaf.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief