SVZW – ON 7-0 (4-0) – Analyse door Wim Visser

Geplaatst op 22 maart 2011 door   ·   Geen reacties

De wedstrijd, die vanwege het ontbreken van een lichtinstallatie rondom het hoofdveld, werd gespeeld op een bijveld met kunstgras, was binnen een half uur beslist. Oranje Nassau speelde dramatisch. Zowel achterin als voorin was het heel slecht. Binnen twintig minuten was het al 3-0 door twee doelpunten van Omar Kavak en een van Tom Prümers.

Op dat moment was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Voor rust werd het 4-0. Wanneer ik een neutrale toeschouwer was geweest, dan was ik in de rust weggegaan. Het waren mooie doelpunten, maar van een wedstrijd was geen enkele sprake.

Na rust scoorden Van Keulen, Prümers en Kavak. Het laaste halve uur bleven doelputen uit, ook al omdat SVZW het wel goed vond. Het was geen leuke spannende wedstrijd, daarom maar een zes als cijfer. Als man van de wedstrijd kies ik voor de gehele ploeg van SVZW het was echt een teamprestatie. Een ster is er voor Omar Kavak, die vandaag drie keer scoorde.

SVZW – ON 7-0 (4-0)

Scoreverloop: 9.kavak 1-0 (pen.), 16. Kavak 3-0. 17 Wennink 3-0, 30. Wennink 4-0, 48. Van Keulen 5-0, Prümers, 6-0, 59 Kavak 7-0