SVZW boekt cruciale zege op ARC

Geplaatst op 26 november 2011 door   ·   Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – SVZW heeft het gelijke spel tegen Rijnsburgse Boys een passend vervolg gegeven. Op bezoek bij ARC boekten de Wierdenaren een nipte maar cruciale 1-0 overwinning. Het was Martijn Maris (foto) die het doelpunt op zijn naam schreef en matchwinner werd.

Voor rust was SVZW de bovenliggende partij, maar kwamen de Wierdenaren niet verder dan een schot tegen de paal. Na rust kwam de beloning er wel. Al vroeg in de tweede helft wist Martijn Maris de score te openen. Tijdens het vervolg van de tweede helft kregen beide ploegen kansen. SVZW doelman Michiel Achterhoek bracht enkele keren goed redding op inzetten van ARC. SVZW wist mede daardoor de benauwde voorsprong vast te houden en drie uiterst kostbare punten bij te schrijven.

Opstelling SVZW: Achterhoek, Zwiers, De Graaf, Smit, Van Keulen, Meyerink, Engbers, Ten Hoeve, Boy Kamphuis, Perik en Maris.