SVZW in slotfase onderuit tegen GVVV

Geplaatst op 1 oktober 2011 door   ·   3 Reacties

VEENENDAAL – Lange tijd zag het er naar uit dat SVZW op bezoek bij GVVV een punt zou gaan pakken. Nadat de thuisclub heel vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam door een doelpunt van Jasper Bolland, maakte Dewi Perik na twintig minuten gelijk. Een kwarter voor tijd bracht Michiel van der Valk de thuisclub opnieuw op voorsprong. Acht minuten later werd het door Wilco den Hartog 3-1. Kort voor tijd werd het ook nog 4-1 door een doelpunt van Joey Snijders.

Opstelling SVZW: Achterhoek, De Graaf, Parnela (85. Wennink), Smit, Zwiers, Van Keulen, Boy Kamphuis (60. Sobczak), Engbers, Perik, Ten Hoeve, Jordi Kamphuis (78. Sahin)