Maandag 22 april 2024
Twentesport

SVZW in slotfase onderuit tegen GVVV

Geplaatst op 1 oktober 2011 door   ·   3 Reacties

VEENENDAAL – Lange tijd zag het er naar uit dat SVZW op bezoek bij GVVV een punt zou gaan pakken. Nadat de thuisclub heel vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam door een doelpunt van Jasper Bolland, maakte Dewi Perik na twintig minuten gelijk. Een kwarter voor tijd bracht Michiel van der Valk de thuisclub opnieuw op voorsprong. Acht minuten later werd het door Wilco den Hartog 3-1. Kort voor tijd werd het ook nog 4-1 door een doelpunt van Joey Snijders.

Opstelling SVZW: Achterhoek, De Graaf, Parnela (85. Wennink), Smit, Zwiers, Van Keulen, Boy Kamphuis (60. Sobczak), Engbers, Perik, Ten Hoeve, Jordi Kamphuis (78. Sahin)

Delen is sportief

Reacties (3)

 1. Anton says:

  Een bijeengekocht elftal is nog lang geen team. Daar wordt SVZW nu ook pijnlijk mee geconfronteerd.

 2. Gerrit says:

  Anton,

  Deze nederlaag heeft niets te maken met een gekocht team. SVZW speelde lang tijd goed mee, maar kreeg pas in de laatste 15 minuten het deksel op de neus.
  Wel heel goedkoop om steeds SVZW te beschuldigen van spelers kopen, dat de andere clubs in de topklasse precies hetzelfde doen.

  • Jo says:

   Beste Gerrit,

   Ik ben je hierboven eens. Alleen vond ik echt zonde van laatste kwartier zoals je hoofdtrainer zegt. Degene, die een plaats bij het 1e elftal krijgt, pakt zijn kans! Bij de 2de elftal is het ideaal om eigen zwakke punten te verbeteren. Daar zie ik overal bij de topploegen in de topklasse. Vooral ben ik nu al blij, dat de jeugdbeleid in positieve zin op gang kwam / komt. Veel beter dan in mijn tijd. Later zal je het wel zien van je vruchten af te werpen! Zelfs zal je club niet meer terug af als in de tijd van 1974 of 75.

   Oud svzw’er
Archief