Zondag 19 mei 2024
Twentesport

SVZW inhoudelijk op de goede weg

Geplaatst op 9 september 2011 door   ·   Geen reacties

WIERDEN – Met 1 punt uit 4 duels kent SVZW een cijfermatig slechte start van het seizoen. De ploeg van trainer Peter Wesselink (foto) neemt het zaterdagmiddag op eigen veld op tegen Katwijk.

‘Wij zullen onze manier van spelen niet aan gaan passen, hooguit dat er in de samenstelling van de ploeg wat aanpassingen komen’, vertelt Wesselink. ‘Na het eerste competitieduel met Montfoort hebben we onze speelwijze wat aangepast. In de duels met Genemuiden en IJsselmeervogels hebben we inhoudelijk goed gespeeld en hadden we ook punten over kunnen houden. Tegen HHC was het duidelijk een stuk minder, maar die andere twee duels geven genoeg voeding om op deze manier door te gaan. Dat we maar één punt hebben, is iets waar je doorheen moet prikken. Je moet inhoudelijk blijven kijken.’

Katwijk
Dit weekend treft SVZW met Katwijk opnieuw een sterke tegenstander. ‘In de Topklasse weet je dat je allemaal top tegenstanders treft, je moet de wedstrijden daarom ook op die manier benaderen. We hopen tegen Katwijk met een positief strijdplan en aanvallend voetbal tot een positief resultaat te komen’, aldus de trainer van SVZW.
De wedstrijd begint zaterdagmiddag om 14.30u.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief