SVZW kansloos tegen IJsselmeervogels

Geplaatst op 3 december 2011 door   ·   Geen reacties

WIERDEN – Alle goede bedoelingen ten spijt, heeft SVZW het op eigen veld niet kunnen bolwerken tegen IJsselmeervogels. Vooraf werd gehoopt dat het ‘Hans Kraay effect’ ook tegen de kampioen van afgelopen seizoen een vervolg zou krijgen. Dat zat er in deze wedstrijd geen moment in. De Vogels kwamen al na dertien minuten op voorsprong, door een treffer van Arnoud van Toor. Nog voor rust werd het ook 2-0 en 3-0 door Geoffrey Verweij en opnieuw Van Toor. In de slotminuten scoorde Jasmin Ramic de 4-0, voordat Dewi Perik in blessuretijd de spreekwoordelijke eer redde en de eindstand op 4-1 bepaalde.

SVZW – IJsselmeervogels 1-4 (0-3.)
Scoreverloop: 13. Van Toor 0-1, 27. Verweij 0-2, 33. Van Toor 0-3, 90. Ramic 0-4, 91. Perik 1-4.
SVZW: Achterhoek, Zwiers, Meijerink, Smit, Maris, Ten Hoeve (60. Mulderije), De Graaf, Engbers (53. Göbel), Van Keulen, Perik, B. Kamphuis (60. Prumers).