Woensdag 24 april 2024
Twentesport

Theo Vonk blijft trainer van Sportclub Enschede

Geplaatst op 16 december 2011 door   ·   3 Reacties

ENSCHEDE – Stevo wilde hem graag als opvolger van Douwe Jansen, Glanerbrug sprak met hem om Gerard Bos op te volgen, hij stond op de zogenaamde lijstjes van andere clubs, maar Theo Vonk (vandaag 64) besloot na besprekingen met genoemde clubs en met zijn huidige werkgever Sportclub Enschede om bij de eerste klasser te blijven. Hij gaat dan medio 2012 zijn vijfde seizoen in bij de zwartwitten. ‘Ondanks dat ik de laatste jaren steeds weer met een nieuwe selectie aan de slag moest, vind ik Sportclub een fijne club. We hebben gesprekken gehad over het nieuwe seizoen en daaruit heb ik de conclusie getrokken dat ik doorga. De club zal daar vanavond meer over bekend maken’, zei Vonk (foto) deze morgen.

= later dus meer =

(foto Sportfoto regio Twente)

Delen is sportief

Reacties (3)

  1. abdoel says:

    Als je ieder jaar met een andere selectie moet beginnen hoef je ook niet te veranderen van club, raak je nooit uitgekeken en kunnen de spelers je nooit zat worden. Komen de tegenstanders in ieder geval komend seizoen één bekend gezicht tegen.

  2. Reinier says:

    Goed voor de stabiliteit van Sportclub. Deze man trekt spelers aan en maakt ze beter. Dacht deze week gelezen te hebben op RTV-Oost dat Vonk naar Stevo zou gaan. Voorzitter(Topman RTV-Oost) Oude Wesselink is dus te voorbarig geweest met zijn “Grote nieuws”.

  3. abdoel says:

    Met stabiliteit bedoel je zeker dat alleen Vonk een stabiele factor is. Juist het spelersmateriaal moet gedurende een aantal jaren stabiel blijven. Hoeft deze man niet steeds opnieuw te beginnen om van Sportclub de club te maken die ze in een grijs verleden zijn geweest.
Archief