Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

Tubantia maakt zich op voor laatste tweeluik

Geplaatst op 28 mei 2011 door   ·   Geen reacties

HENGELO – Tubantia plaatste zich ternauwernood voor de nacompetitie en na kwalificatie voor de finaleronde, van diezelfde nacompetitie, is handhaving een meer dan reële optie. De ploeg van trainer Richard de Boer neemt het zondag eerst thuis op tegen Sivolde om een week later de return te spelen.

Lang leek niemand ook nog maar een stuiver te geven voor de kansen van Tubantia, maar de aangeslagen bokser, zoals de ploeg uit Hengelo dit seizoen soms oogde, stond op het juiste moment op en herpakte zich fantastisch. In een wedstrijd om directe degradatie te ontlopen werd eerst Albatross resoluut opzij gezet. Een week later mocht TVC proberen de Hengelose ploeg de genade klap uit te delen, maar ook de Tubbergenaren bleken een neembare horde voor de Hengeloërs.

Wat rest is dus een tweeluik met Sivolde. De ploeg uit Sivolde behaalde evenveel punten als de kampioen in de tweede klasse I, maar verloor het uiteindelijke beslissingsduel met 1-0. In de nacompetitie rekende Sivolde vorige week af met AGOVV.

De ploegen trappen morgen om 14.00 uur af in Hengelo.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief