Tubantia vindt de aansluiting

Geplaatst op 13 februari 2011 door   ·   Geen reacties

EPE – Tubantia heeft eindelijk weer eens een competitie wedstrijd gewonnen. In Epe was de ploeg van trainer Richard de Boer met 2-1 te sterk voor Epe. Melvin Degenaar, het jonge talent van Tubantia, bracht de gasten na een kwartier spelen op voorsprong. Hij verlengde een voorzet van Rutger Kats. Na een half uur spelen was het weer gelijk. In een kluwen van spelers wilde Frank Teuiten de bal weg werken, maar zag zijn inzet via de keeper de goal in caramboleren.

In de tweede helft leek de wedstrijd af te stevenen op een gelijk spel, maar de Hengeloërs trokken uiteindelijk toch aan het langste eind. Vijf minuten voor tijd werd Jan Peters de diepte in gestuurd en passeerde met een diagonale schuiver de keeper van de thuisploeg.

Opvallend was de dikke 3-0 nederlaag van koploper Sportclub Enschede bij runner up Longa’30 in Lichtenvoorde.

Epe – Tubantia: 1-2 (1-1)